Stilte-Retraite 5-8 juni

Van harte uitgenodigd voor de komende stilte-retraite in juni.

Tijdens deze dagen vormen stilte, de dagorde van de Benedictijnen van de St. Adelbert-abdij in Egmond-Binnen samen met dagelijkse overwegingen van mijn hand de bouwstenen voor jouw eigen persoonlijke bezinning op werk en leven.
Voor de gelovige mens beweegt dat leven zich tussen zelf leiding nemen en Geleid worden. Hoe gaan we om met dat spanningsveld? En wat als het leven minder naar onze hand blijkt te zetten? Hierover las ik het aangrijpende verhaal ‘He leadeth me’ van de jezuiet Walter Ciszek, die zo’n 23 jaar in Sovjet-gevangenschap verkeerde. We overwegen ons eigen werk en leven mede a.d.h.v. Ciszeks mystieke ervaringen rond leiden en zich Geleid weten. Zijn verhaal heeft grote indruk op mij gemaakt. Het inspireert tot geloof en vertrouwen in God, tot richting geven en ontvangen in ons soms weerbarstige werk en leven.

Deze dagen zal je voornamelijk op jezelf zijn, in het klooster of bijvoorbeeld op het strand! Ook is er ruimte voor uitwisseling met de groep of voor een persoonlijk gesprek. Je bent van harte welkom in klein gezelschap van professionals, leidinggevenden of anderszins, als ‘reisgenoot’ betrokken op wereld en werk, op geloof of zingeving. Iemand aandragen uit je eigen kring kan uiteraard.

Praktische informatie stilte-retraite 2018.

•Aankomst dinsdag 5 juni tussen 10-12 uur. Vertrek vrijdag 8 juni einde ochtend.

•Kosten € 390,- (incl. 21% BTW voor particulieren; excl. BTW voor factuur op bedrijfsnaam) voor 1-persoonskamer (douche/wc/beddengoed/handdoek), maaltijden, programmabegeleiding en eventuele individuele gesprekken.

•Locatie: Abdij van Egmond, Abdijlaan 26,1935 BH Egmond-Binnen.

•Maximaal 10 deelnemers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden en annulering

•Graag ontvang ik je aanmelding vóór 10 maart.

•Het verschuldigde bedrag dient dan vóór 10 maart te zijn overgemaakt.

•Daarna kan in principe geen restitutie meer plaatsvinden. Wel kan je dan een vervanger laten deelnemen in jouw plaats.

Heb je nog vragen, laat het gerust weten. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Jeroen van Lawick | Zijn Werkt!

jeroen@zijnwerkt.nl

www.leadinginreflection.com

+31 (0)6-180 22033